Onshore / Offshore

Op land en op zee! Ons komt u overal tegen!


Naast onze projecten op het land voeren wij ook projecten uit op zee. Wij doen dit vanzelfsprekend met de juiste kennis, materiaal en de daarbij behorende certificaten en kwalificaties.

Naast het bouwen, onderhouden en repareren van bruggen, schepen en gebouwen zijn we veelal actief in de offshore tak. Naast de olie- en gasplatformen vallen ook de ondersteunende schepen hieronder, zoals duikondersteuningsschepen, bevoorradingsschepen voor platformen, windmolenparken, pijpenleggers en kraanschepen.

Met een eigen werkplaats zijn we in staat om de meest complexe architectonische staalconstructies te produceren. Dankzij expertise in verschillende sectoren, beheerst Aqar Steel Constructions alle facetten van staalconstructies voor de civiele en industriële markt. Wij zijn actief in Offshore Oil & Gas, Offshore Wind, Infrastructuur en Onshore.

Onze passie voor staal is groot! Het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van de meest complexe gebouwen, bruggen, machinefabriek, petrochemische installaties, windmolens, ankers, schepen en meest luxueuze jachten zijn voor ons routinehandelingen. Wij produceren onze producten en leveren onze diensten met de grootste zorg. Dankzij onze expertise, oog voor detail en kwaliteit vertalen wij unieke vraagstukken met de grootste zorg naar staal. Uw wens en behoefte is ons command!