Projecten

Bij Aqar Steel zijn mogelijkheden in staalbewerking onbeperkt

Ons werkdomein is zo breed als de horizon. Naast onze projecten op het land realiseren wij ook projecten op zee. Wij doen dit met de juiste kennis, materiaal en de daarbij behorende certificaten en kwalificaties. Naast het bouwen, onderhouden en repareren van bruggen, schepen en gebouwen zijn we veelal actief in de offshore tak. Naast de olie- en gasplatforms vallen ook de ondersteunende schepen hieronder, zoals duikondersteuningsschepen, (platform)bevoorradingsschepen, windmolenparken, pijpenleggers en kraanschepen.

Staalbewerking kent geen grenzen

Staalbewerking


Draai-, boor-, frees- en/of laswerkzaamheden? Alles onder één dak!


Meer info
Stalen Bruggen

Stalen Bruggen


Uw partner in het bouwen van alle soorten stalen bruggen en onderhoud, inspectie, renoveren van bestaande bruggen.


Meer info

Scheepsbouw

Scheepsbouw


Wij zijn uw vertrouwde partner in het bouwen van schepen.


Meer info
Ankerbouw

Ankerbouw


Van klassieke ankeroplossingen naar scharnierankers in het offshore segment.


Meer info
Onshore / Offshore

Onshore / Offshore


Op land en op zee! Ons komt u overal tegen!


Meer info

Ons werkdomein is eindeloos met staal te noemen. Aqar Steel Constructions is uw vertrouwde partner in het bouwen schepen en de meest luxueuze jachten. De meestal custom made jachten worden casco opgeleverd. De productie van de jachten is dan ook naadloos afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers.

Aqar Steel Constructions beschikt tevens over de expertise en ervaring om de meest complexe tot eenvoudige bruggen te realiseren. Met een team van professionals, de beste kwaliteit materialen realiseren wij op onze eigen werkplaatsen alle soorten bruggen die voldoen aan hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Naast het onderhouden, inspecteren, repareren en conserveren van bestaande bruggen, ondersteunen wij onze partners bij het uitvoeren van bovengenoemde onderdelen.

Dankzij onze knowhow en brede werkdomein produceren wij met de opgedane expertise nog steeds met veel passie de klassieke anchor bestaande uit een stuk. Daarnaast zijn wij uniek in het ontwikkelen van de meest uiteenlopende, verschillende scharnierende anker modellen. De nieuwe generatie ankers staan niet alleen garant voor constante hoge sterkte maar voor een snelle diepe anker penetratie prestatie binnen zeer korte sleep lengte. Zelfs bij de meest moeilijke bodemgesteldheid bieden deze ankers hoge verhoudingen tussen uiterst houdt capaciteit en ankergewicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagina, wij denken graag met u mee!

AQAR STEEL CONSTRUCTIONS WERKT MET STRIKTE KWALITEITSLABELS EN KEURMERKEN


Projecten
Projecten