Stalen Bruggen


Duurzaam ijzersterke bruggen

Aqar Steel Constructions is uw partner in het bouwen van alle soorten stalen bruggen en onderhoud, inspectie, renoveren van bestaande bruggen.

Geen brug is voor ons te complex.

Een stalen brug moet duurzaam zijn en een solide constructie hebben. De vormgeving van een brug geniet een brede vrijheid. Zo is met de juiste conservering mogelijk om een stalen brug te realiseren wat meer dan 100 jaar kan meegaan. Aqar Steel beschikt over de expertise om de meest complexe tot eenvoudige bruggen te realiseren. Met een team van professionals en de beste kwaliteit materialen realiseren wij in onze eigen werkplaats alle soorten bruggen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Naast het onderhouden, inspecteren, repareren en conserveren van bestaande bruggen, ondersteunen wij onze partners bij het uitvoeren van de hiervoor genoemde werkzaamheden.
Door de jaren heen hebben wij zelfstandig, maar ook als onderaannemer in samenwerking met zowel particulieren als met gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat verschillende projecten verwezenlijkt. Met onze flexibele instelling, eigen werkplaats en ruime expertise zijn we in staat om de meest simpele, maar ook de meest complexe boog-, ophaal-, schuif- , beweegbare en vaste bruggen te overbruggen!